ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ελλάδα – Τουρκία: Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε αλλά αρνήθηκε να πάει στα αποδυτήρια

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας δέχτηκε δυο τεχνικές ποινές

Ελλάδα – Τουρκία: Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε αλλά αρνήθηκε να πάει στα αποδυτήρια

Το φιλικό της Ελλάδας με την Τουρκία με το οποίο ολοκληρώνεται το τουρνουά «Ακρόπολις» σημαδεύτηκε στα μέσα της τρίτης περιόδου από τη δεύτερη τεχνική ποινή στον Εργκίν Αταμάν και την άρνησή του να φύγει από το παρκέ ως όφειλε αφού αποβλήθηκε!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας δέχτηκε την πρώτη τεχνική ποινή όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για να μετρήσουν ένα καλάθι του Σέιν Λάρκιν, μετά από παρέμβαση του Κώστα Αντετοκούνμπο στο 16′.

Στα 4:13 για το τέλος της τρίτης περιόδου, ο Αταμάν διαμαρτυρήθηκε εκ νέου, με αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί. Μόνο που ο κόουτς της Εφές δεν έβγαινε από το ματς! Μάλιστα ο Δημήτρης Ιτούδης έκατσε στον πάγκο της Τουρκίας και του μίλησε. Εν τέλει ο Τούρκος προπονητής κάθισε πιο μακριά από τον πάγκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.