ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Εργκίν Αταμάν: «Υπέγραψα στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια»

«Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα» είπε

Εργκίν Αταμάν: «Υπέγραψα στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια»

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Εργκίν Αταμάν για τον πάγκο του και ο Τούρκος προπονητής επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών, για διετές συμβόλαιο.

Ο Αταμάν ετοιμάζεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό και μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια»

Ο Τούρκος δις πρωταθλητής Ευρώπης, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Αναντολού Εφές και πλέον θα στραφεί στο μετεγγραφικό σχεδιασμό του “τριφυλλιού”, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν

«Τον νέο χρόνο θα είμαι στον Παναθηναϊκό, έχω υπογράψει για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, εκεί θα είμαι. Μαζί με την ΤΣΣΚΑ είναι οι δύο ομάδες που έχουν κερδίσει τις περισσότερες κατακτήσεις Euroleague.

Είναι μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν μπορεί να καταφέρει αυτά που θέλει, όμως στοχεύει να επιστρέψει στις παλιές καλές ημέρες και μου έκαναν μία τέτοια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάει σε Final 4 από το 2012. Είναι μία μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη και έχει πολύ κόσμο από πίσω. Έχει ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης με 20.000 θέσεις. Και εκεί θα φτιάξουμε ένα καινούργιο ρόστερ έχοντας δίπλα τον κόσμο.

Στα σπορ δεν υπάρχει ποτέ κάποια εγγύηση, αλλά πάντα στην καριέρα μου ξεκινώ κάτι από την αρχή. Αυτή είναι μία νέα πρόκληση. Τώρα στις επόμενες δύο σεζόν θα δουλέψω σε μία ομάδα που θέλει να βγει από τις άσχημες περιόδους στην Ευρωλίγκα.

Μετά το Παγκόσμιο θα είμαι στην Αθήνα. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και σχέσεις από την Εφές. Δεν αποφάσισα μόνος μου να φύγω από την Εφές, ήταν κοινή απόφαση.

Τώρα για το νέο ρόστερ του Παναθηναϊκού, έχω σημαντική δουλειά. Μιλάω με τον πρόεδρο, θα κάνουμε σημαντικές αλλαγές, θα φτιάξουμε ρόστερ για Final 4 και να γίνει η ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει μόνο ο προπονητής. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω ονόματα. Σε 2-3 εβδομάδες οι μεταγραφές θα ξεκινήσουν να γίνονται. Είμαστε σε επαφή με σημαντικούς παίκτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.