ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι τελευταίοι μου»

Θα ηγηθεί για τελευταία φορά την ομάδα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως αποκάλυψε

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι τελευταίοι μου»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα ηγηθεί της ομάδας καλαθοσφαίρισης των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου μαζί με τους συμπαίκτες του θα προσπαθήσει να κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Αυτό μάλιστα αναμένεται να είναι το τελευταίο της καριέρας του, με τον «βασιλιά» να τονίζει σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Κρεγκ Μέλβιν, πως θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Όχι, δεν θα είμαι εκεί.

Θα φύγω από αυτή την πόλη όταν έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λος Άντζελες. Εντάξει, θα ζω εκεί όλο το χρόνο. Δεν θα είμαι στο Λος Άντζελες το ’28. Θα φύγω από εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως ο πολύπειρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί άλλες τρεις φορές με τις ΗΠΑ σε Ολυμπιακούς, το 2004, το 2008 και το 2012, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια σε Πεκίνο και Λονδίνο, αλλά και ένα χάλκινο στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.