ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μουντομπάσκετ 2023: «Έκλεισαν» με νίκη οι Γάλλοι απέναντι στον Λίβανο

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε

Μουντομπάσκετ 2023: «Έκλεισαν» με νίκη οι Γάλλοι απέναντι στον Λίβανο

Με νίκη αποχαιρέτησαν την πρώτη φάση της διοργάνωσης οι Γάλλοι, οι οποίοι μετά τις ήττες από Καναδά και Λετονία και τον αποκλεισμό, επιβλήθηκαν 85-79 του Λίβανου.

Οι Ευρωπαίοι έδειξαν ελάχιστη αντίδραση μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις στα δύο πρώτα ματς του 8ου ομίλου και ανεβάζοντας… στροφές στην τελευταία περίοδο, μπόρεσαν να πάρουν την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων, συνεχίζοντας την πορεία τους για τις θέσεις 17-32 στο Μουντομπάσκετ της Ασίας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε με 18 πόντους, έναν περισσότερο από τον Εβάν Φουρνιέ, με τους Νικολά Μπατούμ και Έλι Οκόμπο να προσθέτουν από 12 πόντους.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ματίας Λεσόρ, με το νέο άσο του Παναθηναϊκού να μην συνεχίζει στη διοργάνωση.

Παράλληλα, στο ματς με τον Λίβανο δεν αγωνίστηκαν ο Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού και ο Ρούντι Γκομπέρ.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-38, 59-58, 79-85

Λίβανος (Ζαντ Ελ Χαζέ): Αρακτζί 29 (1), Ελ Νταρουίς 8, Γκιοκτσιάν 5 (1), Σπέλμαν 10 (1), Εζεντίνε, Αλ Χαϊντάρ 12, Μανσούρ, Μεζέρ, Ζεϊνούν 7 (1), Σαούντ 8 (2).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γαλλία (Βενσάν Κολέ): Μπατούμ 12 (2), Κορντινιέ 10 (1), Ντε Κολό 5 (1), Φουρνιέ 17 (3), Φρανσίσκο 3, Οκομπό 12 (1), Ταρπέι 2, Γιαμπουσέλε 18 (1).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.