ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η Ακροαριστερά πρώτη στην Γαλλία «δια χειρός» Μακρόν. Να μην απορήσουν οι Γάλλοι για αυτά που έρχονται...

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο χάνει τη συνέχεια του Προολυμπιακού τουρνουά

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε στο ματς με την Αίγυπτο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο χάνει τη συνέχεια του Προολυμπιακού τουρνουά

Η Εθνική Ελλάδας έχασε ένα κομβικό «γρανάζι» στην προσπάθεια της για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε στο ματς με την Αίγυπτο, δεν θα μπορέσει να παίξει τόσο στον ημιτελικό κόντρα στην Σλοβενία (6/7), όσο και στον τελικό (7/7) αν η Ελλάδα πάρει την πρόκριση.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε αποχωρήσει στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Αίγυπτο, για το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024, με ενοχλήσεις στο γόνατο. Πήγε στα αποδυτήρια, όπου λίγο αργότερα βρέθηκαν και τα αδέρφια του, Γιάννης και Θανάσης.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με τον Βασίλη Σπανούλη να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Αντετοκούνμπο θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Τελικά τα αποτελέσματα έδειξαν πως χάνει τη συνέχεια του τουρνουά. «Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Αίγυπτο, έδειξε κάκωση τον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα θέτοντάς τον εκτός συνέχειας», ενημέρωσε σχετικά η ΕΟΚ .Eπίσης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε περίπτωση που η Ελλάδα βρεθεί στη γιορτή του αθλητισμού.

Πλέον η ομάδα του Σπανούλη μένει με λιγότερες λύσεις στη θέση «5», τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μπορεί να παίξει φυσικά στη θέση αυτή και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Υπό προϋποθέσεις στο «5» μπορεί να προσφέρει και ο Μήτογλου.

Το Depth Chart της Εθνικής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

PG: Νικ Καλάθης, Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης
SG: Βασίλης Τολιόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
PF: Ντίνος Μήτογλου
C: Γιώργος Παπαγιάννης, Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.