ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Ο Παναθηναϊκός τοποθετεί γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ – Δείτε βίντεο 

Πρόκειται για μια κίνηση με μεγάλο κόστος το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ

Ο Παναθηναϊκός τοποθετεί γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ – Δείτε βίντεο 

Ο Παναθηναϊκός φέρεται πως αλλάζει επίπεδο καθώς αναμένεται να τοποθετήσει γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη χρονιά της εκτόξευσης στο αγωνιστικό επίπεδο με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας, άνοιξε ακόμα περισσότερο η όρεξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR και δη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Εκτός του ότι έριξε… πρωινή βόμβα με την αναγγελία της απόκτηση τους Λορέντζο Μπράουν, ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία στους φιλάθλους οι οποίοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της ομάδας. Αν και είναι γνωστό ότι το ΟΑΚΑ θα αποκτήσει μια τελείως διαφορετική μορφή με την έναρξη της σεζόν 2024-25, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και glass floor αντί του παρκέ!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που ετοιμάζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους φίλους της ομάδας. Όπως είναι γνωστό έχει εφαρμοστεί ήδη από τη FIBA έχοντας διεξαχθεί και το πρόσφατο Final 4 του BCL στο Βελιγράδι πάνω σε glass floor. Και σίγουρα εντυπωσίασε τους πάντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια πρόκειται για μια κίνηση με μεγάλο κόστος το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ ωστόσο είναι δεδομένο από ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.