ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δώδεκα ομάδες στο τουρνουά μπάσκετ – Το παρών θα δώσει και η Εθνική μας

Μετά από απουσία 16 χρόνων, η γαλανόλευκη θα πάρει μέρος στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δώδεκα ομάδες στο τουρνουά μπάσκετ – Το παρών θα δώσει και η Εθνική μας

Έγιναν γνωστά τα ονόματα των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ που θα γίνει στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Πουέρτο Ρίκο νίκησε τη Λιθουανία και έκανε τη μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το παρών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα δώσει και η Εθνική Ελλάδας, έπειτα από 16 χρόνια, καθώς η τελευταία της συμμετοχή είναι στο Πεκίνο το 2008.

Η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στον Α’ όμιλο την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ισπανία.

Οι όμιλοι των Ολυμπιακών Αγώνων:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αυστραλία
Ελλάδα
Καναδάς
Ισπανία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γαλλία
Γερμανία
Ιαπωνία
Βραζιλία

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Σερβία
Νότιο Σουδάν
Πουέρτο Ρίκο
ΗΠΑ

Ο τρόπος διεξαγωγής

Το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων ξεκινάει στις 27 Ιουλίου. Από τον κάθε όμιλο προκρίνονται στα προημιτελικά οι δύο πρώτες ομάδες και μαζί τους και οι δύο καλύτερες τρίτες.

Στη συνέχεια, οι οκτώ ομάδες τοποθετούνται σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας βάσει της βαθμολογίας τους στους ομίλους και ακολουθεί κλήρωση για νοκ άουτ παιχνίδια ως τον τελικό της 10ης Αυγούστου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο καλύτερες ομάδες (1-2) μπαίνουν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, οι επόμενες δύο στο δεύτερο, οι επόμενες στο τρίτο και οι δύο τελευταίες στο τέταρτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.