ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86: Πήραν την πολυπόθητη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86: Πήραν την πολυπόθητη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 92-86 στο ΣΕΦ και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League και πλέον βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός καλείται, αρχής γενομένης από το ΟΑΚΑ τη Δευτέρα, να κάνει μία επική ανατροπή, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, διαφορετικά οι Πειραιώτες θα σηκώσουν όλους τους εγχώριους τίτλους και τη φετινή σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλειδί του αγώνα ήταν το ερυθρόλευκο ξέσπασμα στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Με μπροστάρη τον Κάνααν, ο Ολυμπιακός ξέφυγε με διψήφια διαφορά και έφτασε με σχετική άνεση τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.