ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 68.000 άτομα στην ουρά για ένα εισιτήριο στο ΟΑΚΑ – Θέμα ωρών να ανακοινωθεί το sold out

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 68.000 άτομα στην ουρά για ένα εισιτήριο στο ΟΑΚΑ – Θέμα ωρών να ανακοινωθεί το sold out

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ανέφερε ότι τέθηκαν σε διάθεση τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό (5/6, 21:15) και τον τρίτο τελικό (10/6, 21:15) της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση των «πρασίνων» γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια για τους δύο αυτούς αγώνες είναι ήδη διαθέσιμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αναμένεται να τα εξαντλήσουν άμεσα.

Είναι ουσιαστικά θέμα ωρών να ανακοινωθεί το sold out για τις δύο αναμετρήσεις των «αιωνίων» με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, καθώς η αναμονή 1.30 ώρα μετά την κυκλοφορία τους ξεπερνά τις 68.000.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο (5/6, 21.15) και τον τρίτο τελικό (10/6, 21.15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και στηρίξτε την ομάδα μας στην προσπάθεια κατάκτησης -και- του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.