ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Πάρης Δερμάνης: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο θρυλικός φροντιστής του Παναθηναϊκού

Είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν στο Βελιγράδι

Πάρης Δερμάνης: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο θρυλικός φροντιστής του Παναθηναϊκού

Σε ηλικία 60 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου (8/6) ο θρυλικός φροντιστής του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης.

Είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Με τη βοήθεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Πάρης Δερμάνης νοσηλεύτηκε αρκετά σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας και στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε το πρωί του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μάϊου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό ταξίδι Πάρη μας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.