ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP στο ΟΑΚΑ

Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, του πατριάρχη του μπασκετικού Παναθηναϊκού και εμβληματικού παράγοντα της οικογένειας του «τριφυλλιού» στη θέση του

Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί απόψε (10/10, 21:15) τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με την αναμέτρηση να είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2024/25.

Το ΟΑΚΑ ανακαινίστηκε πλήρως και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών βελτίωσης.

Πέραν των αλλαγών και βελτιωτικών έργων στις κερκίδες, στους πίνακες, στα λάβαρα και γενικά σε όλους τους χώρους του γηπέδου, η ιδιαίτερη αλλαγή έχει να κάνει με το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP!

Ο πατριάρχης του μπασκετικού Παναθηναϊκού που μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, γιγάντωσαν το τμήμα, έχει πλέον το δικό του άγαλμα στο γήπεδο που το «τριφύλλι» έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.