ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μποταφόγκο – Πενιαρόλ: Γυαλιά καρφιά έξω από το γήπεδο – Kάηκαν πούλμαν και διαλύθηκαν περίπτερα (βίντεο)

Η αστυνομία της Βραζιλίας προχώρησε σε πάνω από 200 συλλήψεις

Μποταφόγκο – Πενιαρόλ: Γυαλιά καρφιά έξω από το γήπεδο – Kάηκαν πούλμαν και διαλύθηκαν περίπτερα (βίντεο)

Βανδαλισμοί, φωτιές και ληστρικές επιδρομές ήταν μερικά από τα «highlights» πριν από το παιχνίδι της βραζιλιάνικης Μποταφόγκο εναντίον της Ουρουγουανής Πενιαρόλ για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Copa Libertadores.

Εξαγριωμένοι Ουρουγουανοί οπαδοί μετακινήθηκαν σε παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο, γκρεμίζοντας περίπτερα, αναποδογυρίζοντας τραπέζια και «παίζοντας» ξύλο με τους ντόπιους.

Επιπρόσθετα, κατέστρεψαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και πυρπόλησαν μηχανάκια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας Ουρουγουανός οπαδός συνελήφθη, επειδή έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο σε ένα αρτοποιείο στην περιοχή Recreio Beach στη δυτική πλευρά της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ταραχές κράτησαν περισσότερο από μία ώρα, με την βραζιλιάνικη αστυνομία να συλλαμβάνει περίπου 200 άτομα.

Δείτε σχετικά βίντεο από τις συγκρούσεις των Ουρουγουανών χούλιγκανς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.