Επικό παιχνίδι μεταξύ των Σικάγο Μπουλς και των Λος Άντζελες Λέικερς, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/03), με τους «ταύρους» να κάνουν πάλι ζημιά στους «λιμνανθρώπους» του Λεμπρόν Τζέιμς σε ένα τρελό φινάλε.

Το Σικάγο πήρε το ματς, αφού ο Τζος Γκίντεϊ εκτέλεσε από το logo στο τέλος και ολοκλήρωσε την ανατροπή από το -18 για το 119-117.

Ο Κόμπι Γουάιτ έκανε το 116-115, με τον Ριβς να γράφει το 116-117 στα 3 δευτερόλεπτα. Οι ταύροι δεν πτοήθηκαν και ο Γκίντεϊ το έβαλε από το σπίτι του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Αυστραλός ήταν εξαιρετικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εφόσον είχε triple double με 25 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ από την άλλη ο Ντόντσιτς μέτρησε 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Στους 30 σταμάτησε ο Ριβς, ενώ ο Γουάιτ είχε 30 για το Σικάγο αλλά και με 9 ασίστ. Έτσι οι ταύροι πήραν ανάσα για το play in που παλεύουν.