
Δημοσίευμα απ’ το Αζερμπαϊτζάν εμπλέκει τους «πράσινους» με ποδοσφαιριστή της Καραμπάγκ, για το καλοκαίρι του 2025, «φουντώνοντας» τα σενάρια ότι θα αποτελέσει τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα, το «azerisport.com», φιλοξενεί ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρό του, τον μέσο Μάρκο Γιάνκοβιτς.
Ο χαφ της Καραμπάγκ είναι 29 ετών και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του.
Έχει βρεθεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μάριμπορ, την Παρτιζάν, την Σπαλ, την Κροτόνε, την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Με την Καραμπάγκ αγωνίζεται απ’ το 2022, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ σύμφωνα με τους Αζέρους ο Γιάνκοβιτς είναι στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Σημειώνεται πως με την Εθνική Μαυροβουνίου, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι 52 φορές διεθνής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.