ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε με 12-9 μετά την ήττα από την Ουγγαρία

Θα παίξει για την 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με αντίπαλο τον Καναδά το πρωί του Σαββάτου (10/8, 10:00)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε με 12-9 μετά την ήττα από την Ουγγαρία

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 στα μισά της δεύτερης περιόδου όμως η Ουγγαρία  με σερί 3-0 κατάφερε να ισοφαρίσει 4-4 με την Κέστελι να γίνεται πρωταγωνίστρια στο τρίτο οκτάλεπτο και να βάζει την ομάδα της μπροστά στο σκορ με 7-6.

Η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε, επομένως, να αποφύγει την ήττα με 12-9 και θα παίξει τελικά για την 7η θέση με αντίπαλο τον Καναδά.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-4, 2-4

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 2, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουγγαρία: Μάγκιαρι, Ζίλαγκι 1, Βάλι 3, Γκουρισάτι, Μάγιου, Πάρκες 1, Χόρβατ, Κέστελι 4, Λεϊμέτερ, Ριμπάνσκα 1, Φάραγκο, Γκάρντα 2, Νέζμελι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.