ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τραβεστί μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις για τη συμμετοχή τραβεστί λαμπαδηδρόμου στην Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τραβεστί μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι (βίντεο)

Η απόφαση να μεταφέρει μία τρανς λαμπαδηδρόμος, ονόματι «Minima Geste» (ως το «καλλιτεχνικό» παρατσούκλι της), την Ολυμπιακή Φλόγα στους δρόμους του Παρισιού την ημέρα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση ότι θα συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παρίσι προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ενώ η κίνηση αυτή υποστηρίζεται από τη δήμαρχο του Παρισιού, Anne Hidalgo, αντιμετώπισε έντονη κριτική από συντηρητικούς κύκλους που θεωρούν την απόφαση αυτή ως μια μορφή εκφυλισμού των Ολυμπιακών αξιών.

Πολλοί επικριτές υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή αποσκοπεί περισσότερο στη δημοσιότητα και λιγότερο στη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η συμμετοχή της τρανς λαμπαδηδρόμου θα πρέπει να λογίζεται ως μια πολιτική κίνηση που προσπαθεί να επιβάλει την woke ατζέντα στους θεατές των Αγώνων. 

Η Minima Geste στο μεταξύ είχε γράψει στη σελίδα της στο Instagram:

«Εντάξει, είναι επίσημο, θα μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα.

Θέλεις να με δεις με μια όχι και τόσο λαμπερή στολή να παλεύω να τρέξω στο Παρίσι με τακούνια; Τα λέμε στις 14 Ιουλίου! (Δεν ξέρω ακόμα πού, δεν ξέρω ακόμα).

Αν έχετε κάποια ιδέα για το πώς να το κάνετε glam, θα ήθελα πολύ να την ακούσω από εσάς χαχαχαχαχα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα λέμε στους δρόμους του Παρισιού στις 14/07, ή πολύ νωρίτερα στις πολλές εβδομαδιαίες κρατήσεις μου!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.