Εξελίξεις έχουμε γύρω από το όνομα του νικητή της χρυσής μπάλας, καθώς αν και ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν το Βινίσιους Τζούνιορ, ως αδιαμφισβήτητο νικητή της χρυσής μπάλας, νέες πληροφορίες έρχονται να διαψεύσουν ό,τι μέχρι στιγμής έχει γραφτεί κατονομάζοντας άλλον «star» ως το μεγάλο φαβορί!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του έγκυρου αθλητικογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τόσο ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι, όσο και οι Βινίσιους, Μπέλιγχαμ και λοιποί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ενημερωθεί πως δεν πρόκειται να την κερδίσει κάποιος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποτέλεσμα αυτών είναι πως σκοπεύουν να μην παραστούν καν στην δεξίωση, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά για τη διεκδίκηση του μεγαλύτερου ατομικού βραβείου που μπορεί να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής.

Ποιος όμως είναι το φαβορί να την κατακτήσει τη φετινή χρονιά;

Από τη στιγμή που κανείς από τους παίκτες των Μερένχες δεν φαίνεται να την κερδίζουν, το φαβορί πλέον είναι ο Ισπανός αμυντικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι Ρόντρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόντρι ήταν ο έτερος μεγάλος αντίπαλος του Βινίσιους για τη διεκδίκηση και έτσι παρά τον βαρύ τραυματισμό που αποκόμισε πρόσφατα (ρήξη πρόσθιου χιαστού) φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη παραγόντων και δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα αυτό που μένει να φανεί, είναι εάν τα δημοσιεύματα γύρω από τα παρασκήνια της χρυσής μπάλας επαληθευτούν και έτσι ο 28χρονος Ισπανός των «Πολιτών» στεφθεί ο καλύτερος παίκτης του κόσμου για τη σεζόν 2023-24.