
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους διεθνείς προπονητές και παίκτες για την ένταξη στο Naismith Basketball Hall Of Fame με την τάξη του 2025.
Ο «δράκος» βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην αρχική λίστα, η οποία και φέτος ξεχειλίζει από μεγάλες μορφές του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως οι Έτορε Μεσίνα, Μαρκ Γκασόλ, Ντέιβιντ Μπλατ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Αντρέι Κιριλένκο, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Ράνκο Ζεράβιτσα.
Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η τελική λίστα θα αποκαλυφθεί στις 5 Μαρτίου.
Μεταξύ των Αμερικανών προπονητών και αθλητών, βρίσκονται οι Καρμέλο Άντονι, Σου Μπερνς, Μάγια Μουρ, Ντουάιντ Χάουαρντ, Ντοκ Ρίβερς, Μπίλι Ντόνοβαν, Σίλβια Φόουλς, Τσαμίκ Χόλντσκλο, Μαρκ Φιού, Λίσα Μπλάντερ και Μίκι Άρισον.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.