ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ακύρωσε τον ορισμό Τ.Σιδηρόπουλου ο Σ.Μπένετ – Ψάχνει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου!

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ αποδέχτηκε τη σύσταση που του έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Ακύρωσε τον ορισμό Τ.Σιδηρόπουλου ο Σ.Μπένετ – Ψάχνει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι της Λεωφόρου!

Ο Στέφεν Μπένετ έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ και των ΠΑΕ της Super League, ακυρώνοντας τον ορισμό Σιδηρόπουλου.

Σε αναζήτηση ξένου διαιτητή για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ βρίσκεται η ΚΕΔ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αρχιδιαιτητή Στέφεν Μπένετ το μεσημέρι και του μετέφερε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, η οποία ελήφθη ομόφωνα μετά από τις αντιδράσεις των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ αποδέχτηκε τη σύσταση που του έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ανακαλώντας τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Πάντως, τόνισε ότι πρόθεσή του δεν ήταν να προκαλέσει εντάσεις, αλλά να στηρίξει την ελληνική διαιτησία.

Ωστόσο, ο Μπαλτάκος του μετέφερε την απόφαση των μεγάλων ΠΑΕ για ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον η ΚΕΔ βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου διαιτητή, με το ενδεχόμενο της μετάθεσης του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, μέχρι να βρεθεί διαιτητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.