ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Παναθηναϊκός vs Τσέλσι 1-4: Εμφανής διαφορά δυναμικής και αποκαρδιωτική ήττα για τους Πράσινους

Πληθωρικοί επιθετικά οι Μπλε δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης

Παναθηναϊκός vs Τσέλσι 1-4: Εμφανής διαφορά δυναμικής και αποκαρδιωτική ήττα για τους Πράσινους

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε, αγχώθηκε και εν τέλει δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια ανώτερη σαφώς Τσέλσι η οποία τον «έπνιξε» με την ποιότητα των Φέλιξ και Μούντρικ.

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες για τη δεύτερη αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης UEFA Conference League, στο ΟΑΚΑ με τους «μπλε» να δείχνουν από νωρίς τις προθέσεις τους.

Συγκεκριμένα, στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 49′ διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη σε γκολ του Μίκαελ Μούντρικ.

Ακολούθως στο 55′ ο Φέλιξ ανέλαβε ξανά δράση κάνοντας το 0-3 ενώ ο εφιάλτης για τον παναθηναϊκό συνεχίστηκε καθώς 4 λεπτά αργότερα ο Ενκούνκου έβαλε το 4ο γκολ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να μειώσει στο 69′ με γκολ του Πελίστρι, σε ένα βράδυ που αναμφίβολα οι Πράσινοι θα θέλουν να ξεχάσουν άμεσα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς (60′ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναϊ (80′ Μπακασέτας), Πελίστρι (70′ Τζούρισιτς), Μαντσίνι (60′ Τετέ), Γερεμέγεφ (70′ Σπόραρ)

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ρενάτο, Κουκουρέγια, Ντούσμπερι – Χολ (77′ Τσικουεμέκα), Έντσο (71′ Κάσαντεϊ), Φέλιξ, Μούντρικ, Ενκουνκού (61′ Γκίου), Πέδρο Νέτο (61′ Τζορτζ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.