ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΑΕΚ: Οπαδοί «ξεχύθηκαν» σε Νέα Φιλαδέλφεια και αεροδρόμιο για το πάρτι του τίτλου – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί

Η λήξη των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής των play-offs που φέρνουν την ΑΕΚ «αγκαλιά» με τον τίτλο, έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς

ΑΕΚ: Οπαδοί «ξεχύθηκαν» σε Νέα Φιλαδέλφεια και αεροδρόμιο για το πάρτι του τίτλου – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ μετά και τα ματς των play-offs της 9ης αγωνιστικής, καθώς βρίσκεται στο «+3» από τον Παναθηναϊκό και της αρκεί να μην χάσει την Κυριακή από τον Βόλο στην «OPAP Arena» ώστε να πάρει τον τίτλο.

Το φινάλε των αγώνων όπου εκείνη κέρδισε 2-1 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη ενώ οι «πράσινοι» έχασαν 1-0 από τον Ολυμπιακό έδωσε το «σύνθημα» για χιλιάδες φίλους τους να αρχίσουν το «πάρτι».

Λίγες ώρες μετά το τέλος των αναμετρήσεων περίπου 10.000 «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στην πλατεία του Αετού στην Νέα Φιλαδέλφεια και έστησαν… πάρτι για το πρωτάθλημα που «έρχεται».

Άπαντες, φυσικά, περιμένουν και την αποστολή, που αναμένεται στην Αθήνα τα ξημερώματα, για να αποθεώσουν από κοντά τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

5882592
5882584

Η αποστολή της ΑΕΚ γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδού της στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” οι οποίοι την υποδέχτηκαν φωνάζοντας “να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές”.

Αρκετοί οπαδοί έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται και στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να συνοδέψουν την αποστολή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί και έξω από τον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας και περιμένουν να αποθεώσουν τους πιθανούς πρωταθλητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.