Καλή η παρέλαση. Και τα συνθήματα που ακούστηκαν, ακόμα καλύτερα...

Άγριο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη γιορτή για τα 111 χρόνια του Άρη (βίντεο)

Ξεκίνησε από λεκτική επίθεση οπαδού του ΠΑΟΚ που φέρεται να κινήθηκε μεμονωμένα προς τη μεριά των Αρειανών

Άγριο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη γιορτή για τα 111 χρόνια του Άρη (βίντεο)

Άγριο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης (25/03) λίγο πριν την εορταστική εκδήλωση των 111 χρόνων της ομάδας του Άρη.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο ThessToday.gr, δεκάδες φίλοι του Άρη, ενώ μετέβαιναν με δίκυκλα από τους Αμπελόκηπους και άλλα σημεία της δυτικής Θεσσαλονίκης προς το Αλεξάνδρειο (όπου λαμβάνει χώρα η εορταστική εκδήλωση του ΑΣ Άρης για τα 111 χρόνια,) δέχθηκαν λεκτική επίθεση από μεμονωμένο άτομο, που φέρεται να είναι φίλος του ΠΑΟΚ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ορισμένοι οπαδοί του Άρη κινούνται εναντίον του, με ένα εξ αυτών να κρατάει αναμμένο ένα πυρσό.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

Κάποιοι φαίνεται να τον χτυπούν και στη συνέχεια να απομακρύνονται από το σημείο. Το συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου με Παπαφλέσσα στην περιοχή των Αμπελοκήπων περίπου στις 18:00, χωρίς να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.