ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλίσα Νιούμαν: Πήρε «φωτιά» το προφίλ της στο Only Fans μετά το twerk στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά, η Νιούμαν δήλωσε στο TMZ Sports ότι ο αυτοσχέδιος χορός της οδήγησε σε μια «έκρηξη» των followers στη σελίδα που διατηρεί στο OnlyFans

Αλίσα Νιούμαν: Πήρε «φωτιά» το προφίλ της στο Only Fans μετά το twerk στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Αλίσα Νιούμαν αφού πέρασε τα 4,85μ. και εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς κάνοντας twerking, μονοπωλώντας έτσι το ενδιαφέρον.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά, η Νιούμαν δήλωσε στο TMZ Sports ότι ο αυτοσχέδιος χορός της οδήγησε σε μια «έκρηξη» των followers στη σελίδα που διατηρεί στο OnlyFans, κάτι το οποίο επισήμανε σε δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες, ότι δεν επιδίωκε. «Οι συνδρομητές αυξήθηκαν περίπου 10 φορές παραπάνω. Ήταν τρελό» ανέφερε τώρα στο TMZ.

Στη διάρκεια των νέων δηλώσεών της, η ολυμπιονίκης εξήγησε, πως δεν είχε σκοπό να χορέψει αλλά η νίκη της, έφερε την αυθόρμητη αντίδρασή της. «Ξαφνικά, παίρνω αυτό το μετάλλιο και έχω αυτή την αίσθηση, την αίσθηση της ενέργειας και της αύρας γύρω μου που δεν είχα ποτέ πριν. Είχα αυτή την αυτοπεποίθηση και αυτή την ασφάλεια με τον εαυτό μου που “τώρα νιώθω ότι μπορώ να αφεθώ ελεύθερη. Πήρα ένα μετάλλιο, είμαι Ολυμπιονίκης”» τόνισε η Αλίσα Νιούμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Καναδή Ολυμπιονίκης εκτός από την πορεία της στον αθλητισμό, έχει και μια δεύτερη «καριέρα» στην πλατφόρμα Only Fans όπου μοιράζεται πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες έναντι 11,85 ευρώ τον μήνα. Μετά το viral βίντεο που πανηγυρίζει με twerking την επίδοση και το μετάλλιό της, τα έσοδα από την πλατφόρμα αναμένεται να αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.