ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Daily Mail: «Προσχεδιασμένα τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ανησυχία για τον τελικό του Conference League»

«Η UEFA να ανησυχεί πλέον για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στον τόπο διεξαγωγής τον Μάιο»

Daily Mail: «Προσχεδιασμένα τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ανησυχία για τον τελικό του Conference League»

Εκτενές δημοσίευμα της Daily Mail αναφορικά με την UEFA και την έντονη ανησυχία της ενόψει του τελικού του Conference League για τη σεζόν 2023-24.

Ο λόγος είναι πως έχει οριστεί ως έδρα η Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, έξω απ’ το οποίο έλαβαν χώρα τα τραγικά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Για πρώτη φορά Ευρωπαϊκό ΜΜΕ, χαρακτηρίζει τα επεισόδια ως «προσχεδιασμένα».

«Η UEFA να ανησυχεί πλέον για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στον τόπο διεξαγωγής τον Μάιο.

Υπήρχαν αρχικές υποψίες ότι η μοιραία σύγκρουση ανάμεσα σε αντίπαλα σύνολα οπαδών των Ultras ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ωστόσο νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter αφηγούνται την ιστορία ενός προσχεδιασμένου ραντεβού.

Oι άσχημες σκηνές προκάλεσαν φόβους από την UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού του Conference League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα ταξιδέψει στη χώρα την Τετάρτη για να έχει συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την πρόσφατη βία των οπαδών. Κυβερνητικά στελέχη του αθλητισμού έχουν επίσης προσκληθεί σε συνομιλίες αφού δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και τέσσερις νοσηλεύτηκαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.