ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο παίκτης του Άρη Ούγκο Μάγιο – Ποια είναι η ποινή του

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο παίκτης του Άρη Ούγκο Μάγιο – Ποια είναι η ποινή του

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον παίκτη του Άρη Ούγκο Μάγιο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, το οποίο φτάνει τις 7.000 ευρώ (μαζί με τα δικαστικά έξοδα).

Ο Ούγκο Μάγιο κατηγορήθηκε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Θέλτα, της οποίας ήταν αρχηγός, με αντίπαλο την Εσπανιόλ.

Η μασκότ της ομάδας από τη Βαρκελώνη είχε καταγγείλει στον 33χρονο αμυντικό ότι έπιασε το στήθος της στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που γίνονταν οι καθιερωμένες χειραψίες των παικτών.

Ο Μάγιο αρνήθηκε τις κατηγορίες, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ήταν γυναίκα μέσα από τη στολή. Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, όμως, δικαίωσε τη γυναίκα κι επέβαλε πρόστιμο για ηθική βλάβη. Ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να καταβάλει δέκα ευρώ ανά μέρα για 10 μήνες, ήτοι ένα ποσό κοντά στις 6.000 ευρώ, συν 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Μάγιο υπέπεσε σε αντιφάσεις στην απολογία τους, με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτό το περιεχόμενο της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παίκτης του Άρη δικάστηκε με τον παλαιό ποινικό κώδικα, εκείνο που ίσχυε όταν συνέβη το περιστατικό κι όχι με τον νέο που τέθηκε σε ισχύ το 2023. Τα ρεπορτάζ στην ιβηρική χώρα, υποστηρίζουν ότι η γυναίκα ζήτησε μεγαλύτερο πρόστιμο, ενώ ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.