ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Εθνική Ελλάδος: Η στιγμή που σαΐτα φιλάθλου στο Γουέμπλεϊ φτάνει μέχρι τον Μπακασέτα (βίντεο)

Εκείνος με μία κίνηση του χεριού του, την... κατέρριψε

Εθνική Ελλάδος: Η στιγμή που σαΐτα φιλάθλου στο Γουέμπλεϊ φτάνει μέχρι τον Μπακασέτα (βίντεο)

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ με την Ελλάδα, ένας τύπος -μάλλον απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίαζαν τα «λιοντάρια»- έφτιαξε μία σαΐτα με ένα χαρτί που είχε στην διάθεσή του και την… εκτόξευσε από το πάνω διάζωμα που βρισκόταν, προς τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή άρχισε να καταγράφει μία ανέλπιστη πορεία, συνεχίζοντας για αρκετά δευτερόλεπτα και φτάνοντας κυριολεκτικά προς το κέντρο του γηπέδου, όπου εκείνη τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έβγαινε στην αντεπίθεση, από τα δεξιά με τον Τάσο Μπακασέτα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, μόλις ο αρχηγός της Εθνικής ολοκλήρωσε επιτυχημένα την μεταβίβασή του, η σαΐτα έφτασε ακριβώς δίπλα του και πήγε να τον βρει στο πρόσωπο, όμως εκείνος με μία κίνηση του χεριού του, την… κατέρριψε.

Δείτε το video…

@londoncityroller

Paper planes at Wembley !!! Amazing video England v Greece as someone nails a Greek player with a paper plane from the top tier of wembley 3000 to 1 shot. #england #greece #nationsleague #paperplane

♬ original sound – LondonCityRoller

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.