ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Ρονάλντο: Φιλανθρωπικό ίδρυμα του αφαιρεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρεσβευτή μετά το χτύπημα σε νεαρό οπαδό

Το ίδρυμα «Save the Children» θέλει να «αποκοπεί» από τον Πορτογάλο επιθετικό

Κ.Ρονάλντο: Φιλανθρωπικό ίδρυμα του αφαιρεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρεσβευτή μετά το χτύπημα σε νεαρό οπαδό

Το ίδρυμα «Save the Children» ενεργοποιήθηκε μετά την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γεγονός πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να επιβάλει κάποια τιμωρία για το χτύπημα σε νεαρό φίλαθλο της Έβερτον.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «ξέφυγε» μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Έβερτον, χτυπώντας το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου, με συνέπεια να του πέσει και να σπάσει το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που προκάλεσε σάλο στην Αγγλία.

Αν και έσπευσε -μετά από λίγο- να ζητήσει συγγνώμη, η μητέρα του νεαρού φιλάθλου, Σάρα Κέλι απάντησε σε έντονο ύφος προς τον Πορτογάλο παίκτη.

Την ώρα που οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να θεωρούν το συγκεκριμένο συμβάν ως ατυχές (δεν σκοπεύουν να προβούν σε κυρώσεις απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο) το ίδρυμα «Save the Children» θέλει να… αποκοπεί από τον Πορτογάλο επιθετικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «dailymail.co.uk» το φιλανθρωπικό ίδρυμα αφαιρεί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον τίτλο του παγκόσμιου πρεσβευτή, μετά την επίθεση που έκανε στον 14χρονο οπαδό της Έβερτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Save the Children» (αγωνίζεται για την προστασία των παιδιών) θεωρεί ότι οι ενέργειες του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιβαίνουν σε ό,τι πρεσβεύει η φιλανθρωπική οργάνωση, οδηγώντας στην απόφασή τους να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Πορτογάλο επιθετικό, που στο παρελθόν τη βοήθησε σημαντικά με τις πράξεις αλλά και τις δωρεές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.