ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Παναθηναϊκός: «Σκούρα» τα πράγματα για τον Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ισοπαλία με τον Άρη

Τις επόμενες ώρες οι εξελίξεις

Παναθηναϊκός: «Σκούρα» τα πράγματα για τον Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ισοπαλία με τον Άρη

Το νέο κακό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1-1) και η (νέα) χαμένη ευκαιρία για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις εκμεταλλευόμενος της ήττες της ΑΕΚ στις Σέρρες και του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, φέρνουν πλέον άμεσες εξελίξεις στο «τριφύλλι» στο θέμα του προπονητή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο οδεύει πλέον προς την… έξοδο, καθώς δεν δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, «πληρώνοντας» όλη τη «μεγάλη» (και κακή στην πλειοψηφία των αγώνων) εικόνα του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, υπήρξαν νέες πολύ έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να… σταθεί στον Παναθηναϊκό και είναι δεδομένο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις, που θα οδηγήσουν σε αλλαγή… σκυτάλης στον πάγκο του «τριφυλλιού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.