ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Παναθηναϊκός: Στο «στόχαστρο» ο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει Ουρουγουανός δημοσιογράφος, η περίπτωση του Πελίστρι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Στο «στόχαστρο» ο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Ουρουγουάης Φαμπιάν Μπερτολίνι φαίνεται πως είναι ο Φακούντο Πελίστρι.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος, η περίπτωση του Πελίστρι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά. Τον είχε καλέσει άλλωστε και στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου είχε αγωνιστεί και στα τρία ματς του ομίλου με Νότια Κορέα, Πορτογαλία και Γκάνα.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός δεξιοπόδαρος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025 και το τελευταίο εξάμηνο είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 συμμετοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση του Ουρουγουανού ρεπόρτερ καταλήγει τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένει να ολοκληρωθεί το Κόπα Αμέρικα, όπου ο Πελίστρι βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή με την Εθνική του ομάδα, με την οποία είναι 20 φορές διεθνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.