ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ράιαν Κράουζερ: «Εξωπραγματικό» το ποσό που ξοδεύει ο Ολυμπιονίκης της σφαίρας τον μήνα σε φαγητό

Καταναλώνει 5.000 θερμίδες την ημέρα

Ράιαν Κράουζερ: «Εξωπραγματικό» το ποσό που ξοδεύει ο Ολυμπιονίκης της σφαίρας τον μήνα σε φαγητό

Τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνει την μέρα αποκάλυψε ο Ράιαν Κράουζερ ο αστέρας της σφαιροβολίας, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο στο Ρίο, το 2016, όσο και στο Τόκιο, το 2020.

Καθώς προετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο αθλητής χρειάζεται πολύ φαγητό για να διατηρήσει το μέγεθος και τη δύναμή του.

Όπως ανέφερε στο CNBC Make it, η διατροφή του αποτελεί το πιο ακριβό «σπορ», αφού κοστολογείται σε πάνω από 1.000 δολάρια τον μήνα για 5.000 θερμίδες την ημέρα, ωστόσο για τον ίδιο αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

Ο Κράουζερ γεννήθηκε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον αλλά μεγάλωσε στη γειτονική κωμόπολη Μπόρινγκ. Η οικογένειά του είχε παράδοση στις ρίψεις: ο πατέρας του, ο Μιτς Κράουζερ, ήταν αναπληρωματικός στην ομάδα δισκοβολίας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1984, ο θείος του Μπράιαν Κράουζερ (γενν. 1962) ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ στον ακοντισμό σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες, ένας άλλος θείος του, ο Ντιν Κράουζερ, ήταν καλός σφαιροβόλος και δισκοβόλος, ενώ οι δύο εξάδελφοί του είναι ακοντιστές .

Ο Ράιαν ασχολήθηκε με τον στίβο για πρώτη φορά όταν πήγαινε στην 5η τάξη του δημοτικού σχολείου, αλλά στην αρχή δεν ήταν τόσο καλός όσο ο εξάδελφός του ο Σαμ, και ξεχώρισε μόνο μετά τη Β΄ γυμνασίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ράιαν Κράουζερ (Ryan Crouser, Είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στη σφαιροβολία τόσο στον ανοικτό, όσο και στον κλειστό στίβο, ενώ είναι δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης (2016, 2021) και δύο παγκόσμιος πρωταθλητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.