ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοβαρά επεισόδια στο ματς Κορωπί-Αχαρναϊκός για την Α’ κατηγορία τοπικού – Μαχαιρώθηκε 20χρονος οπαδός

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής διενεργεί έρευνα για το περιστατικό

Σοβαρά επεισόδια στο ματς Κορωπί-Αχαρναϊκός για την Α’ κατηγορία τοπικού – Μαχαιρώθηκε 20χρονος οπαδός

Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Κορωπίου με τον Αχαρναϊκό, μιας και οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν άγρια και ένας 20χρονος μαχαιρώθηκε στον γλουτό και το χέρι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το ματς έγινε στο πλαίσιο της… δράσης για την Α’ κατηγορία στην ΕΠΣΑΝΑ, το πρωτάθλημα της Ανατολικής Αττικής. Μετά το τέλος, ξέσπασαν άγρια επεισόδια, ενώ η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν καθυστερημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, μόλις οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι των δύο ομάδων είχαν… εξαφανιστεί. Πάντως, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.