ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Πεπέ της Γκρέμιο

Ο 26χρονος Πέπε αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ωστόσο μπορεί να παίξει τόσο ως μεσοεπιθετικός, όσο και ως αμυντικός μέσος

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Πεπέ της Γκρέμιο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Πεπέ της Γκρέμιο, σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα.

Ο 26χρονος Πέπε αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ωστόσο μπορεί να παίξει τόσο ως μεσοεπιθετικός, όσο και ως αμυντικός μέσος. Είναι δεξιοπόδαρος, ενώ διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Γκρέμιο την 1η Ιανουαρίου 2023, καθώς ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε κατέβαλε 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Κουιάμπα, προκειμένου να τον αποκτήσει, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο διάστημα που φοράει τη φανέλα της Γκρέμιο, ο Πεπέ μετράει 66 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.