ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο πλευρό της Ιταλίδας πυγμάχου και ο Ε.Μασκ: «Οι άνδρες δεν ανήκουν στα γυναικεία αθλήματα»

Την ίδια στιγμή ζητά να πάρει θέση και η Κ.Χάρις για το ζήτημα της συμμετοχής τραβεστί σε γυναικεία κατηγορία

Στο πλευρό της Ιταλίδας πυγμάχου και ο Ε.Μασκ: «Οι άνδρες δεν ανήκουν στα γυναικεία αθλήματα»

Θέση για την υπόθεση της Ιταλίδας πυγμάχου Άντζελα Καρίνι, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον τραβεστί πυγμάχο Ιμάνε Χελίφ από την Αλγερία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήρε ακόμα και ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Tesla, της Space X και της πλατφόρμας Χ, Έλον Μασκ, γνωστός πολέμιος «της πολιτικής ορθότητας και της woke ατζέντας», με ανάρτησή του στην οποία αναπαρήγαγε την ανάρτηση στο  “X” όπου αντιδρούσε γι αυτή την αδικία.

Μάλιστα αναμετάδωσε και μια ανάρτηση χρήστη που υποστήριζε πως η Κάμαλα Χάρις υποστηρίζει το δικαίωμα της Αλγερινής intersex αθλήτριας να αγωνίζεται απέναντι σε γυναίκες καλώντας την «να το διαψεύσει».

Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτιστικών θεμάτων της ιταλικής Βουλής, Φεντερίκο Μολικόνε, τόνισε πως «Στο ρινγκ μαζί με την Καρίνι και την Χαλίφ δεν υπήρχε το ολυμπιακό πνεύμα, αλλά η woke ιδεολογία. Η μυική υπεροχή της αλγερινής αθλήτριας φάνηκε, αν και είχε γίνει γνωστή από πολλές μαρτυρίες. Η Ιταλίδα αθλήτρια έκανε καλά που αποσύρθηκε. Ελπίζουμε να γίνει η ανάλογη ένσταση που θα υπερασπιστεί το ολυμπιακό πνεύμα».

«Όλη μας την αλληλεγγύη στην Άντζελα Καρίνι, θύμα μιας ιδεολογίας που χτυπά την ίδια και όλες τις γυναίκες. Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τις γυναίκες, μια μαύρη μέρα για τον αθλητισμό και ταυτόχρονα για την αλήθεια. Μια αλήθεια που πολλοί προσπαθούν να μασκαρέψουν σήμερα το πρωί, λέγοντας πως η Ιμάνε Χαλίφ ήταν «πάντα γυναίκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Το άτομο που κέρδισε σήμερα, άδικα μια διοργάνωση που δεν είχε τίποτα αθλητικό, είναι ένα άτομο με αρσενικά χρωμοσώματα, αρσενικό κορμί και φυσιολογία» λέει σε ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Οικογένειας και Ίσων Ευκαιριών της Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.