ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Viral έγινε η ατάκα παίκτη του NBA: «Είμαι πολύ βλάκας – Δεν έχω αρκετά κύτταρα στον εγκέφαλο» (φώτο)

Επική δήλωση από NBAer για την ικανότητά του στα ριμπάουντ

Viral έγινε η ατάκα παίκτη του NBA: «Είμαι πολύ βλάκας – Δεν έχω αρκετά κύτταρα στον εγκέφαλο» (φώτο)

Ο Στίβεν Άνταμς έχει καθιερωθεί πια ως ένας από τους κορυφαίους σέντερ του NBA και πλέον αποτελεί μέλος των Μέμφις Γκρίζλις.

Μία μετριοπαθής δήλωσή του όμως, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, καθώς ρωτήθηκε για την ικανότητά του στα ριμπάουντ, σε σύγκριση με έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, τον Ντένις Ρόντμαν.

Ο παλαίμαχος σέντερ των Σικάγο Μπουλς θεωρείται μετρ των ριμπάουντ και στο ντοκιμαντέρ «Last Dance» είχε κάνει θραύση με την εξήγησή του για το πως κατάφερε να ξεχωρίσει στο συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Άνταμς έδωσε όμως τη δική του επική απάντηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ντένις το έκανε επιστήμη. Μιλούσε για τους διαφορετικούς τρόπους που χτυπούσε η μπάλα. Αυτό είναι διαφορετικό επίπεδο. Είμαι πολύ βλάκας για αυτό, φίλε. Δεν έχω αρκετά κύτταρα στον εγκέφαλο για αυτό, αδερφέ. Απλώς στέκομαι εκεί (σ.σ. κάτω από την μπασκέτα)».

.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.