ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τατουάζ το όνομα της «κόρης» του – Τελικά αποκαλύπτει πως δεν είναι παιδί του

Μια όχι και τόσο ευχάριστη ιστορία κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τατουάζ το όνομα της «κόρης» του – Τελικά αποκαλύπτει πως δεν είναι παιδί του

Εδώ και λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι ο πρώην παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Σαχτάρ Ντόνετσκ Βινίσιους Τομπάιας, δεν είναι ο πατέρας του παιδιού που μεγάλωνε μαζί με την πρώην πλέον σύντροφό του.

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός λίγους μήνες νωρίτερα είχε κάνει τατουάζ στο χέρι του το όνομα της κόρης του, όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω φωτογραφία, χαρούμενος για το γεγονός ότι θα γινόταν πατέρας.

Την αποκάλυψη αυτής της είδησης έκανε η πρώην κοπέλα του, Ίνγκριντ Λίμα μέσω μιας ανάρτησής της στο instagram. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όπως όλοι γνωρίζουν ήδη, ο Vinicius και εγώ δεν είμαστε μαζί για πολύ καιρό και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χωρισμού, είχα σχέση με κάποιον άλλο.

Και το ίδιο και οι δύο και ενώ συνεχίσαμε τη ζωή μας, και στη μέση όλων αυτών, γεννήθηκε η Maitê, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα τεστ DNA και αποδείχθηκε ότι η Maitê δεν είναι η κόρη του.

Ζητώ ειλικρινά από όλους να σταματήσουν να του επιτίθενται. Ήταν το αίτημά μου να μην παραστεί στη γέννηση ή να μην δημοσιεύσει τίποτα για τον Maitê μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του DNA.

Ο Vinicius και εγώ έχουμε ήδη συζητήσει τα πάντα και καταλήξαμε σε μια φιλική κατανόηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.