ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Μιλιτάο

Η κακοτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, με τον Έντερ Μιλιτάο να αποχωρεί από την προπόνηση της Βραζιλίας

Ρεάλ Μαδρίτης: Τραυματίστηκε και ο Μιλιτάο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας, με μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός δράσης, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινωθεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας.

Ο 26χρονος άσος δεν θα χάσει αρκετά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμη μία απουσία για τους Μαδριλένους, μαζί με τους Αλάμπα, Μπέλινγκχαμ, Μεντί, Τσουαμενί, Θεμπάγιος και Καμαβινγκά.

Πλέον ο Κάρλο Αντσελότι καλείται να βρει λύσεις για τη «Βασίλισσα», η οποία δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα Ισπανίας, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, σε τέσσερα παιχνίδια.

Εμπαπέ: «Η Παρί μου έδωσε τα πάντα, είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ»

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα του Nations League κόντρα στην Ιταλία στο «Παρκ ντε Πρενς».

Για την προσαρμογή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Η απόδοσή μου βελτιώνεται σιγά σιγά. Σκόραρα, οπότε τα πράγματα λειτουργούν. Έρχομαι με την ίδια ενέργεια όπως πάντα στην εθνική Γαλλίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την Παρί Σεν Ζερμέν: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει τα πάντα. Πέρασα επτά υπέροχα χρόνια. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.