Μπαρτσελόνα από τα παλιά θύμισε η χτεσινή (26/10) εμφάνιση της ομάδας από τη Βαρκελώνη, η οποία «σκόρπισε» εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, νικώντας την με 4-0!

Παρά το επιθετικό παιχνίδι που έπαιξε αρχικά η Ρεάλ, ορμώμενη από το πάθος των χιλιάδων φιλάθλων της που παρευρέθηκαν στο Μπερναμπέου καθώς επίσης και το ακυρωθέν γκολ της στο 30′, το «El Clasico» εκτυλίχθηκε σε σόου με έναν πρωταγωνιστή.

Οι σημαντικές χαμένες ευκαιρίες των Εμπαπέ και Βινίσιους τιμωρήθηκαν, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πέτυχε δύο γκολ άμεσα στο 54′ και στο 56′.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση σε αντίθεση με τους Μερένχες οι οποίοι φάνηκε πως ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αψιμαχίες και εντάσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με την Μπαρτσελόνα να μην πτοείται και έτσι στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης ο 17χρονος αστέρας της Λαμίν Γιαμάλ, να πετυχαίνει το 3ο γκολ, πανηγυρίζοντας α λα Κριστιάνο Ρονάλντο με το «calma».

Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε στο 84′ από τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ραφίνια, ο οποίος είχε σερβίρει την ασίστ στον Γιαμάλ και τώρα ανέλαβε να κάνει ο ίδιος τέσσερα τα τέρματα για την ομάδα του.

Δείτε τα highlights και τα γκολ του παιχνιδιού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!