Η Ρεάλ Μαδρίτης γύρισε μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 0-2 και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο ψυχολογίας απέναντι στην Ντόρτμουντ, νικώντας την με 5-2.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χθες (22/10) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη League Phase του Champions League, σε ένα ματς repeat του περσινού τελικού.

Παρά τις προσπάθειες των Βεστφαλών να φύγουν από το Μπερναμπέου με ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα χάρη στα γκολ του Μάλεν στο 30′ και του Γκίτενς στο 34′, οι «Μερένχες» έδειξαν γιατί είναι τα αφεντικά της διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν στροφές και με γκολ των Ρούντιγκερ (1) στο 60′, Βινίσιους (3) στο 62′, 86 και 90+3 και Λούκας (1) στο 83′ γλύτωσαν από ένα ενδεχόμενο κάζο, συντρίβοντας την ομάδα της Ρηνανίας.

Ακολουθούν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Μεντί – Βαλβέρδε, Μόντριτς (71’ Καμαβινγκά), Μπέλινγκχαμ (90’ Γκιουλέρ) – Ροντρίγκο (85’ Τσουαμενί), Μπαπέ (90’ Ντάνι Θεμπάγιος), Βινίσιους Ζούνιορ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Νούρι Σαχίν): Κόμπελ – Ρίερσον (76’ Τσαν), Ζούλε, Σλότερμπεκ, Μπενσεμπαϊνί – Νμετσά (76’ Μπάιερ), Σάμπιτσερ – Μάλεν (64’ Γκρος), Μπραντ, Γκίτενς (55’ Άντον) – Γκιρασί.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!