ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Τσιτσιπάς: «Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σαν το ψωμί με βούτυρο»

«Για μένα το ιδανικότερο σενάριο είναι να φύγω από τους Αγώνες με ένα μετάλλιο»

Σ.Τσιτσιπάς: «Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σαν το ψωμί με βούτυρο»

«Το όνειρό μου συνεχίζει να εξελίσσεται, συνεχίζει να υπάρχει και η πορεία μου προς αυτό χτίζεται σιγά σιγά» τονίζει ο Σ.Τσιτσιπάς ο οποίος προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εκεί όπου θα επιδιώξει να κυνηγήσει την διάκριση.

Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο ατομικό, στο διπλό με τον αδερφό του Πέτρο και στο μεικτό με την Μαρία Σάκκαρη.

Ο καλύτερος Ελληνας τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στο «Stats Perform» και μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

«Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες σίγουρα ταιριάζουν σαν ψωμί με βούτυρο. Είναι κάτι που ήταν ένα όνειρό μου από τότε που ξεκίνησα να παίζω τένις. Από τότε που πήρα για πρώτη φορά μια ρακέτα του τένις, πάντα ήθελα να είμαι ένας αθλητής που μπορεί να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Και φυσικά, το να στοχεύεις σε ένα μετάλλιο είναι κάτι εξαιρετικό» τόνισε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Το όνειρό μου συνεχίζει να εξελίσσεται, συνεχίζει να υπάρχει και η πορεία μου προς αυτό χτίζεται σιγά σιγά. Για μένα το ιδανικότερο σενάριο είναι να φύγω από τους Αγώνες με ένα μετάλλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.