ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Τσιτσιπάς: «Βγήκε» από τα ρούχα του – Έδιωξε τον πατέρα του από το γήπεδο

«Βγες έξω από το στάδιο» ακούγεται να του λέει ο τενίστας

Σ.Τσιτσιπάς: «Βγήκε» από τα ρούχα του – Έδιωξε τον πατέρα του από το γήπεδο

Ο Α.Τσιτσιπάς βγήκε από το γήπεδο καθώς ο Σ.Τσιτσιπάς τσακώθηκε ξανά μαζί του κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Κέι Νισικόρι για τον δεύτερο γύρο στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας τενίστας, στο πρώτο του παιχνίδι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ με 5-1 από τον Ιάπωνα, ενώ στο 5-2 σταμάτησε τον αγώνα τσακωθεί με τον πατέρα και προπονητή του ο οποίος του έδινε συνεχώς οδηγίες.

«Βγες έξω από το στάδιο» ακούγεται να του λέει ο τενίστας.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς βγήκε από το γήπεδο. Τελικά, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να μειώσει σε 5-4, ωστόσο έχασε τελικά το πρώτο σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς καλείται πλέον να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το US Open, που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Ο Νισικόρι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε με 2-1.

Στο 5ο γκέιμ έκανε νέο μπρέικ για το 4-1, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 5-2.

Στο 8ο γκέιμ ο Στέφανος πήρε πίσω το ένα μπρέικ (5-3) και στη συνέχεια μείωσε σε 5-4, αλλά ο Ιάπωνας κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο, με τον Νισικόρι να κάνει μπρέικ στο 3ο γκέιμ για το 2-1.

Ο Σ.Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ, με τον Ιάπωνα να παίρνει το σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.