
Η Ρεάλ Μαδρίτης είπε «αντίο» νωρίς στο φετινό Champions League στους προημιτελικούς, μετά τον χθεσινό (16/04) αποκλεισμό της από την Άρσεναλ και ο ισπανικός Τύπος αποδοκιμάζει τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός έκανε πραγματικότητα το όνειρό του το περασμένο καλοκαίρι και υπέγραψε στη «βασίλισσα», έχοντας αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Εννιά μήνες μετά, όμως, η Ρεάλ είναι εκτός Champions League και οι Παριζιάνοι συνεχίζουν, με τον Εμπαπέ να δέχεται έντονη κριτική από τα ισπανικά ΜΜΕ.
«Δεν είναι ούτε καν η σκιά του CR7. Δεν είναι αποφασιστικός, είναι αγχωμένος. Ο Εμπαπέ δεν θα γίνει ποτέ Ρονάλντο, ο Κριστιάνο είναι μοναδικός», ειπώθηκε σε εκπομπή της Cadena Ser.
Από την άλλη ο ισπανικός Τύπος στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν εξαφανισμένος στη ρεβάνς με την Άρσεναλ, χαρακτηρίζοντάς τον – έστω και με δόση υπερβολής- ως λίγο για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.