ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σκάνδαλο ντόπινγκ στην ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα: Αθλήτρια του στίβου πιάστηκε «φαρμακωμένη»

Δεύτερο θετικό δείγμα εντοπίστηκε μετά από το πρώτο που ανακαλύφθηκε πριν την αναχώρηση από την Αθήνα

Σκάνδαλο ντόπινγκ στην ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα: Αθλήτρια του στίβου πιάστηκε «φαρμακωμένη»

Η ελληνική ομάδα στίβου των Ολυμπιακών Αγώνων κατέλαβε πάλι τις ειδήσεις για λόγους αρνητικούς, μετά από ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για θετικό δείγμα ντόπινγκ ενός μέλους της αποστολής.

Η διαδικασία ακολουθεί τα ίδια βήματα με την προηγούμενη περίπτωση, όπου μια αθλήτρια ενημερώθηκε πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Παρίσι, με την εξαίρεση ότι η αθλήτρια με το θετικό δείγμα έχει ήδη συμμετάσχει αλλά δεν θα συνεχίσει στους Αγώνες.

Είναι επίσης η πρώτη που ενημερώθηκε, μαζί με τον ΣΕΓΑΣ και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η ενημέρωση έλαβε χώρα πριν τη συμμετοχή της στους Αγώνες και, σε περίπτωση που προκρινόταν, δεν θα της επιτρεπόταν η συμμετοχή στον τελικό.

Η ίδια θα μπορούσε να μην είχε αγωνιστεί στον προκριματικό αλλά επέλεξε να κάνει το αντίθετο έχοντας ήδη ενημερωθεί για το θετικό δείγμα.

Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι τέσσερα χρόνια και χάνει και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην ελληνική αποστολή εντός του Ολυμπιακού χωριού επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς η αθλήτρια εκμυστηρεύτηκε σε συναθλητές τα περί θετικού δείγματος και όπως ήταν φυσικό το νέο διαδόθηκε αμέσως.

Στον ΣΕΓΑΣ επικρατεί μεγάλη ανησυχία αυτή τη στιγμή καθώς είναι δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με το νόμο κινδυνεύει να χάσει μεγάλο μέρος της κρατικής επιχορήγησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναστάτωση επικρατεί και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς διασύρεται διεθνώς έχοντας θετικό κρούσμα εντός Ολυμπιακών Αγώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.