ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στα «γαλανόλευκα» το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» – Ποιοι Έλληνες αθλητές «φεύγουν» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτο)

Μερικά από τα πρόσωπα που θα μας κάνουν περήφανους στο Παρίσι

Στα «γαλανόλευκα» το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» – Ποιοι Έλληνες αθλητές «φεύγουν» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτο)

Κάποια από τα πρόσωπα που θα μας κάνουν περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με χαμόγελα και αισιοδοξία οι Έλληνες αθλητές και Ελληνίδες αθλήτριες δηλώνουν έτοιμοι και έτοιμες για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Το γκρουπ των αθλητών που πετάει για Παρίσι

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ελλήνων αθλητών που αναχωρούν στις 10 το πρωί αποτελείται από τις Εθνικές ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ.

Μαζί τους θα είναι και οι αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

Οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, καθώς και η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.