ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Γ.Γκόλντεν

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Γ.Γκόλντεν

Οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν να είναι πιο ισχυροί κοντά στο καλάθι για τη νέα σεζόν καθώς ο 26χρονος σέντερ έπειτα από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Κρεμόνα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μέσω της Ένωσης.

Ο Γκραντ Γκόλντεν έφτασε το πρωί της Τετάρτης (21/8) στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και περιμένει τα τελευταία της κομμάτια στο ρόστερ, ώστε να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Ένωσης στο Χ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.