Αναμφίβολα, η ήττα της εθνικής Αγγλίας από την Ελλάδα και μάλιστα μέσα στο Γουέμπλεϊ αποτελεί κάτι που δεν περίμενε ούτε και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος των Βρετανών αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο των δύο ρόστερ.

">

Άλλωστε αυτός ήταν και ο συλλογισμός ενός υπερβολικά σίγουρου φιλάθλου των «τριών Λιονταριών», ο οποίος έκανε γνωστή, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επιλογή του να ρίξει μισό εκατομμύριο αγγλικές λίρες στη νίκη της Εθνικής Αγγλίας!

Η απόδοση του άσου, δηλαδή η νίκη της γηπεδούχου ομάδας που ήταν το σύνολο του Λι Κάρσλεϊ ήταν στο 1,30 κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που κέρδιζε το δελτίο, θα έπαιρνε πίσω 675.000 λίρες, με καθαρό κέρδος τις 175.000 λίρες.

Ωστόσο, η Εθνική Ελλάδος είχε άλλα σχέδια καθώς επικράτησε με 2-1 στερώντας την νικηφόρα επιστροφή χρημάτων στον άτυχο άνθρωπο.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο ότι η φωτογραφία συνιστά προϊόν επεξεργασίας, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν θα ήταν τόσο ανόητος να ανεβάσει κάτι που θα υποτιμούσε τις στοιχηματικές του δυνατότητες.

Δείτε τις φωτογραφίες από το (χαμένο) ποντάρισμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!