ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στον τελικό του «Κόπα Αμέρικα» η Αργεντινή – Κορυφαία εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι (βίντεο)

Νίκησε τον Καναδά με 2-0

Στον τελικό του «Κόπα Αμέρικα» η Αργεντινή – Κορυφαία εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι (βίντεο)

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής, με τον κορυφαίο Λιονέλ Μέσι, διεκδικεί το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο στο «Κόπα Αμέρικα»

Η «αλμπισελέστε» δεν εντυπωσίασε, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και περιμένει μία εκ των Κολομβίας και Ουρουγουάης στον τελικό που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Μαϊάμι.

Αρχικά, ο Ντε Πολ βρήκε με τρομερή πάσα τον Άλβαρεζ για το 1-0 του ημιχρόνου στο 22′, ενώ στο 51ο λεπτό ο Μέσι έβαλε όσο χρειαζόταν το πόδι του στο σουτ του Φερνάντεζ για το 2-0.

Έγραψε ιστορία ο Μέσι φτάνοντας τα 109 γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Εθνικών ομάδων με 109, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 130.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.