ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Super League: Με τέσσερις απουσίες ο Άρης στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός

Super League: Με τέσσερις απουσίες ο Άρης στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής 23/10 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει αρκετά προβλήματα να επιλύσει για το παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο – και χωρίς απώλεια βαθμών μέχρι στιγμής – Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σεϊκ Ντουκουρέ, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ράφαελ Καμάτσο και Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Ιβοριανός μέσος αναμένεται εντός των προσεχών ωρών στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ξεκίνησε στην Ισπανία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός χτύπησε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό, ακολούθησε ατομικό τις τελευταίες ημέρες ωστόσο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και, επίσης, δεν μπορεί να παίξει στη Λεωφόρο.

Για προληπτικούς, περισσότερο, λόγους, δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα και ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός, καθώς αν κι επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, κρίθηκε ανέτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Για λόγους τακτικής, στην αποστολή δε μετέχουν, ακόμη, οι Εντουιν Ροντρίγκεζ και Ιζέτ Χαϊροβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός θα είναι οι εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.