ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τα πλάνα του Άρη ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Τρεις σημαντικές επιστροφές που «δίνουν ανάσα» στα σχέδια του Άκη Μάντζιου

Τα πλάνα του Άρη ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Άρης να εξασφάλισε σχετικά εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, νικώντας τον Εθνικό με 0-1, ωστόσο το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» είναι στο ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Αν και ο Άκης Μάντζιος δεν έχει κάνει σαφή (όπως είναι δεδομένο) την τακτική που θα ακολουθήσει, αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι στον κυριακάτικο αγώνα (29/09) με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα διαθέτει όλα τα όπλα στην «φαρέτρα» του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, παρά τις αμφιβολίες για την συμμετοχή των Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τους Μορόν, Βέλεθ και Μάγιο οι οποίοι έμειναν εκτός στον αγώνα με τον Εθνικό για να ξεκουραστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.