ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τεντόγλου – Καραλής: Έφτασαν στο Ολυμπιακό Χωριό (βίντεο)

Τεντόγλου και Καραλής δεν έχασαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κόσμο για την άφιξή τους με ένα απίθανο βίντεο

Τεντόγλου – Καραλής: Έφτασαν στο Ολυμπιακό Χωριό (βίντεο)

Οι δυο τους είναι κολλητοί και είναι από τους Έλληνες αθλητές που θα διεκδικήσουν μετάλλιο φέτος στο Παρίσι όπου διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024.

Αρκετά μέλη της ελληνικής αποστολής στίβου είχαν αναχωρήσει νωρίτερα για τη Γαλλία, ώστε να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τη σπουδαία διοργάνωση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έδωσαν το παρών στην τελετή έναρξης. Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι, έκαναν την εμφάνισή τους στο Ολυμπιακό Χωριό.

Όπως αναμενόταν, το απολαυστικό δίδυμο των Τεντόγλου και Καραλής δεν έχασαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κόσμο για την άφιξή τους με ένα απίθανο βίντεο, όπου ο άλτης του μήκους κάνει επική περιγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.