ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Θάνατος Τζόρτζ Μπάλντοκ: «Ενδείξεις για μυοκαρδιοπάθεια» σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γ.Λέων

«Πήδηξε αστυνομικός στην πισίνα για να τον βγάλει» - Η τηλεόραση που έμεινε ανοικτή

Θάνατος Τζόρτζ Μπάλντοκ: «Ενδείξεις για μυοκαρδιοπάθεια» σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γ.Λέων

Καλεσμένος σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή ήταν ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ερωτηθείς για πιθανά αίτια που ευθύνονται για τον θάνατο του αδικοχαμένου 31χρονου ποδοσφαιριστή, έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες εξηγήσεις.

Αφού πρώτα διευκρίνισε ότι ακόμη και εάν υποθέσει κανείς ότι η τελική αιτία είναι ο πνιγμός εντός ύδατος υπογράμμισε ότι η ιατροδικαστική διερεύνηση πρέπει να φτάσει μέχρι την αρχική αιτία.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν κάποιες μυοκαρδιοπάθειες που προκαλούν τον θάνατο ή πιο απλά ένα έμφραγμα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Υπάρχουν συγκεκριμένες μυοκαρδιοπάθειες που τις διαπιστώνουμε στο νεκροτομείο». 

Τόνισε δε ότι ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω αυτό το σενάριο, κάτι που θεώρησε ότι όντως θα γίνει, καθώς μέχρι στιγμής ο ιατροδικαστής έχει κάνει νεκροψία – νεκροτομή και έχει ζητήσει εξετάσεις.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολική Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, γνωστοποίησε ότι αστυνομικός πήδηξε στην πισίνα για να βγάλει τον Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ωστόσο μόλις οι αστυνομικοί γύρισαν σε τέτοια θέση το σώμα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, αυτός έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, ένα σύνηθες σημάδι κοινό στους πνιγμούς, που υποδηλώνει ότι είχε καταπιεί νερό όσο ήταν στη ζωή και είχε καταλήξει στο αναπνευστικό σύστημα.

Θυμίζουμε ότι το νεκρό σώμα του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε κάποιο σημάδι όπως μώλωπες ή τραύματα που να παρέπεμπαν σε πιθανή εγκληματική – δολοφονική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ η τηλεόραση είχε μείνει ανοικτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.